Højskoleaften v/Helle, Anne og Steen: Den lille prins

Onsdag d. 2. december 2020, Kl. 19:30 til kl. 22:00
Them Kirke
Steen Jørgensen, Anne Odgaard og Helle Erdmann Frantzen

I Saint-Exupéry ‘s perle af en lille fortælling tages vi med på en forunderlig rejse sammen med den lille prins, der på sin tur rundt i universet bla. møder han en herskersyg konge, en grådige forretningsmand, en dranker, der drikker for at glemme, at han er dranker, og en forfængelige mand, der kun elsker sig selv.

Når Helle Erdmann Frantzen fortæller ”Den lille Prins”, ledsager Anne Odgård Eyermann historien med en række nykomponerede sange, der knytter sig til de forskellige karakterer, vi møder undervejs, og Steen Jørgensen understreger med sin musik fortællingens stemning akkurat på samme måde som underlægningsmusik åbner oplevelsen, når vi ser en god film.

Bogen udkom for over 75 år siden, men temaerne i den er evig gyldige og kan stadig berige os. Det oplever man, når man selv læser fortællingen eller får den læst op. Stærkest bliver oplevelsen dog, når den fortælles. Fortællingen er den urgamle vej direkte ind i vores sind,

Entre: 60 kr. Billetter sælges i døren.

Arrangementet finder sted i Them Kirke