Højskoleaften med Ronnie og Mona

Them Kirke, Museumsvej 2, 8653 Them
Ronnie Flyvbjerg Olesen & Mona Britt Nykjær
60 kr.

Ronnie og Mona har lavet fællessang sammen de sidste 10 år, både for børn og voksne og både i store og små forsamlinger med Højskolesangbogen som udgangspunkt.

Ronnie Flyvbjerg Olesen er autodidakt pianist/guitarist. Derudover står han i spidsen for ”Neighbours” hvor mange nok kender ham fra ”Sommersang i Mariehaven” og ”Feel Good Band” som spiller med Birthe Kjær.

Mona Britt Nykjær er uddannet musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi og har optrådt på musicalscenerne rundt om i landet både som ensemble og solist. Vi kan forvente et hyggeligt og velforberedt arrangement med kvalitet i højsædet - og hvem ved, måske falder der en solosang, et klaverstykke eller en lille anekdote af.

Arrangementet finder sted i Them kirke

Billetpris: 60 kr. Billetter købes ved indgangen.