Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Kunstudstilling i sognehuset indtil 31/10-2022

Kunstudstilling i sognehuset indtil 31/10-2022
Udgivet tor d. 7. apr 2022, kl. 00:00
Kunst i sognehuset

Udstilling af Miriam (Kirsten) Glad

Miriam Glad (f. -ig68) henter sin inspiration inaturen. Hun er opvokset på landet tæt på Limfjorden og har kærligheden til naturen med sig fra barnsben.

I naturen finder hun sin kraft og sin livsglæde. Dette søger hun at skildre i sin kunst. Hun har arbejdet med kunst hele sit liv, har gået på kunstskoler og har udstillet mange steder. Oliemalerier, tuschmalerier og alternative skulpturer. Se mere i hendes cv.

Hun vandrer i naturen i stilhed og med Gud. Her er hun fri af tanker og frygt og mærker en dyb taknemmelighed og glæde ved livet. Hun bor nu i Silkeborg med bolig på den ene side af søen og galleri på den anden side i det gamle hus, som oprindeligt var et af Silkeborgs første hospitaler. Detvar naturen, som kaldte hende til byen for 3 år siden efter mange års liv i Aarhus.

Et liv i kontakt med en sø.

I nærvær i naturen mærker hun Guds kærlighed og sandhed. Altid er vi holdt. Her finder hun balance til at leve i en udfordrende ild.

Det er muligt at besøge hende i Galleri Gladkunst, Vestergade 8'i C, Silkeborg og opleve hendes magiske billedverden af malerier og skulpturer. Se mere på www.gladkunst.dk.

Måske drager Miriam snart videre, da det gamle hus ved søen sandsynligvis bliver revet ned. Endnu uvist hvor hun skal hen.      

Livet er foranderligt. I al denne turbulens søger Miriam det uforanderlige. Glæde, kærlighed og fred.

Se mere på hjemmesiden:
Malerier og skulpturer af Miriam Kirsten Glad | Gladkunst